Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-028-82666320
Επικοινωνήστε τώρα
Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Πληροφορίες εταιρείας

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Ανατολική Ευρώπη , Νοτιοανατολική Ασία

Τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας:

Κατασκευαστής

Εμπορικές μάρκες:

Ζουάνσεν

Αριθ. των υπαλλήλων:

200~300

Ετήσιες πωλήσεις:

20000000-50000000

Έτος ίδρυσης:

2005

PC εξαγωγής:

60% - 70%

Οι πελάτες εξυπηρετούνται

3000

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 2005, η έδρα του βρίσκεται στο Τσενγκτού της Κίνας, στην εταιρεία κατασκευής νοητικών μηχανημάτων Sichuan Zuanshen Intelligent Machi nery Manufacturing Co.,

Ltd είναι ένας κατασκευαστής μηχανικού εξοπλισμού που ενσωματώνει στην Ε&Α, το σχεδιασμό και την κατασκευή.Ακολουθώντας τη επιχειρηματική φιλοσοφία του "Οδηγούμενοι από την αξία του πελάτη, πράσινη ανάπτυξη και αρμονική αμοιβαία κερδοφορία".

Επίσης, έχει το όνειρο να είναι η πρώτη εταιρεία, έτσι ώστε να βελτιώνει συνεχώς την ικανότητά της για να γίνει μια παγκόσμια κορυφαία επιχείρηση που είναι ισχυρή στην έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή, την εξυπηρέτηση.Μεγάλη κλίμακα, ισχυρή ικανότητα Ε& Α και προηγμένη παραγωγική ικανότητα έχουν θέσει μια σταθερή βάση για τη σταθερή ανάπτυξή της.

Έχει στενή συνεργασία με πολλούς εμπειρογνώμονες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Chengdu, του Πανεπιστημίου Southwest Jiaotong και αξιόπιστους μελετητές ιδρυμάτων μηχανικού εξοπλισμού,συνδυάζει διεπιστημονικές γνώσεις και τις εφαρμόζει στην ανάπτυξη της μηχανής.


Κίνα Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Οι πελάτες μας

 

Κίνα Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να σας απαντήσει σε πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετα πριν αγοράσετε προϊόντα από εμάς.Όπως όλοι γνωρίζουμε, η υπηρεσία μετά την πώληση είναι η πιο σημαντική για όλες τις βιομηχανίες.Η εταιρεία μας έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να χτίσει μια πολύ επαγγελματική και υψηλού επιπέδου μετά την πώληση ομάδα υπηρεσιών που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

 

Κίνα Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Κίνα Sichuan Zuanshen Intelligent Machinery Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών σε όλη την περιοχή, καλωσορίζουμε τους πελάτες από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας, και να μας ενημερώσουν αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες,Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε καλές υπηρεσίες.!

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Εγκαταστάσεις γεώτρησης με άγκυρα Προμηθευτής. 2024 anchordrillingrig.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.